Gaudio na Serbia Openu?

Izvor: B92, 22.Apr.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaudio na "Serbia Openu"?

Pobednik Rolan Garosa iz 2004. godine Gaston Gaudio zatražio je "vajld kard" za učešće na "Serbia Openu" koji će biti održan od 4. do 10. maja.

30-godišnji teniser došao je do prve pobede od 2007. godine u prvom kolu turnira u Barseloni nad Dijegom Hunkeira 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:4, upravo na turniru na kome je došao do prvog trofeja u karijeri 2002. godini, a pored specijalne pozivnice za turnir u Beogradu tražio je i "vajld kard" za ovogodišnji Rolan Garos.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
„Ponovo pobeđivati je neverovatno, i presrećan sam što sam došao do pobede igrom na visokom nivou. Osećam da bolje igram, a prošlo je mnogo vremena od moje poslednje pobede. Mislim da mogu još uvek da napredujem, ali za sada ne gledam tako daleko", rekao je Gaudio.

Argentinac, koji je trenutno 966. teniser sveta odlučan je da se vrati u vrh. Posle turnira u Barseloni očekuje ga čelensžer u Tunisu, posle koga želi da učestvuje na „Serbia Openu", koji organizuje porodica trećeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

„Nadam se da ću dobiti specijalne pozivnice i da ću moći da igram i u Beogradu i Parizu", dodao je Gaudio.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.