Gatuzo u ranama na Juventus!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo u ranama na Juventus!

"Rosoneri" muku muče pred najveći izazov u sezoni.

Velike muke za Đenara Gatuza.

Remi sa Betisom sinoć možda i nije najgore što je moglo da ga zadesi pošto je ostao bez još trojice igrača pre nastavak takmičenja u Seriji A:

Milan u nedelju od 20.30 dočekuje Juventus, a trener "Rosonera" još uvek ne zna kako će izgledati njegov tim zbog ogromnih kadrovskih problema.

Juče su se povredili Musaćo, Čalhanoglu i Kesi što zaokružuje listu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača na koje neće moći da računa na čak deset imena.

Kaldara se još uvek nije oporavio od povrede, Kontija je zadesila teška povreda od starta sezone, a Strinić i Kalabrija takođe neće moći da pomognu svom timu.

U veznom redu Gatuzo će morati da "preskoči" još i Bonaventuru i Bilju, dok Iguain neće moći da napadne svoj nekadašnji klub.

Bolnica u Milanu ima pune ruke posla...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovač ima muku pred "Klasiker", povreda ključnog igrača

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018

Borusija iz Dortmunda dočekuje Bajern iz Minhena...Veliki derbi na programu je u Nemačkoj, Borusija iz Dortmunda dočekuje Bajern iz Minhena u subotu u duelu koji je jedan od ključnih kada je šampionska titula u pitanju...Niko Kovač ima velikih problema jer neće moći da računa na Arjena Robena...Holandski...

Nastavak na Sportske.net...

Ima li "maleroznijeg" kluba od Milana?

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018

"Rosoneri" stvarno nemaju sreće...Milan pokušava da veže nekoliko pobeda, Gatuzo se muči da podigne svoj tim iuspostavi pravu formu, ali jednostavno iz dana u dan pristižu loše informacije...Teško da je bilo koji tim imao u ovoj sezoni povreda kao Milan. Brojni ključni igrači su van terena...Iguain...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.