Ima li maleroznijeg kluba od Milana?

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima li "maleroznijeg" kluba od Milana?

"Rosoneri" stvarno nemaju sreće.

Milan pokušava da veže nekoliko pobeda, Gatuzo se muči da podigne svoj tim iuspostavi pravu formu, ali jednostavno iz dana u dan pristižu loše informacije.

Teško da je bilo koji tim imao u ovoj sezoni povreda kao Milan. Brojni ključni igrači su van terena.

Iguain je počeo da trenira, ali verovatno će zbog problema sa leđima ipak propustiti vrlo bitan duel sa Juventusom. Kalabrija, Čalhanoglu i Kutrone su upitni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dok su Bilja, Kaldara i Bonaventura van terena. Njima se sada pridružio Musaćo.

Argentinski defanzivac je iznet na nosilima nakon sudara sa Kesijem, a nakon tog meča, trener Gatuzo je rekao da je on Južnoamerikanac i da je u redu. Ipak, nije bio u pravu.

Musaćo se sudario sa Kesijem, a zbog mogućih povreda glave u tom sudaru, on je iznet sa terena. Ipak, danas su obavljeni testovi o eventualnim povredama glave i oni su negativni, ali su zato ustanovili da postoji problem sa desnim kolenom.

Povrede kolena su uglavnom opasne i nezgodne. Trenutno se smatra da će Argentinac odsustvovati od šest do osam nedelja, ali moramo priznati da su to vrlo optimistične procene. Povreda prednjih ukrštenih ligamenata koja ne zahteva operaciju obično zahteva od 9 do 12 nedelja oporavka. Jasno je da je Musaćo profesionalni igrač i da svoje telo održava u fantastičnom stanju, ali da li će se baš toliko brzo vratiti nakon ovakve užasne povrede?

Milan je sada ostao sa samo dva štopera. Romanjoli i Zapata će imati ogroman teret, a možda bi Bakajoko mogao da dobije novu ulogu i da pokripi ovo kritično mesto?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.