Garsija: Srećan zbog gola, mogli smo da pobede...

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garsija: Srećan zbog gola, mogli smo da pobede...

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija, posle gola na debiju protiv Jang Bojsa (2:2), izjavio je da ostaje žal za pobedom u Bernu, ali veruje u pozitivan ishod u Beogradu i plasman u Ligu šampiona.
Garsija je početkom drugog dela igre realizovao asistenciju Marka Gobeljića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pre nego što je Gijom Oro i finišu doneo remi Jang Bojsu.

"Veoma sam srećan zbog prvog gola već na prvoj utakmici. Rezultat nije loš, ali je šteta što nismo pobedili", rekao je Garsija posle meča u Švajcarskoj.
Novajlija iz Las Palmasa, plaćen 1,8 miliona evra, dodaje da Zvezda nema izbor u Beogradu osim da napadne trijumf.
"Već razmišljamo o revanšu u kojem moramo da pobedimo", naveo je Argentinac i na srpskom jeziku poručio "Idemooo".
Revanš utakmica plej-ofa za Lige šampiona Crvena zvezda - Jang Bojs igra se sledećeg utorka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDIN DEBITANT Garsija: Srećan sam zbog gola u prvoj utakmici

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019

U meču protiv Jang Bojsa debitovao je novajlija u Ljutice Bogdana, Mateo Garsija. Argentinac je imao debi iz snova, pošto je prvu partiju u crveno-belom dresu začinio pogotkom.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,60 na pobedu Ludogoreca protiv Maribora u plej-ofu za LE.. – Veoma sam srećan i zadovoljan...

Nastavak na 011vodič.com...

Garsija: Srećan zbog gola, mogli smo da pobjede

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2019

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija, poslije gola na debiju protiv Jang Bojsa (2:2), izjavio je da ostaje žal za pobedom u Bernu, ali da vjeruje u pozitivan ishod u Beogradu i plasman u Ligu šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Borjan: Da dignemo glave i izborimo opet Ligu šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2019

Golman Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da je njegov tim bio jako blizu pobede nad Jang Bojsom (2:2) u Bernu, ali da će učiniti sve da ispravi stvari u revanšu i drugu godinu zaredom izbori mesto u Ligi šampiona..."Odigrali smo na fenomenalan način tešku utakmicu. Imali smo dobar rezultat,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.