ZVEZDIN DEBITANT Garsija: Srećan sam zbog gola u prvoj utakmici

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDIN DEBITANT Garsija: Srećan sam zbog gola u prvoj utakmici

U meču protiv Jang Bojsa debitovao je novajlija u Ljutice Bogdana, Mateo Garsija. Argentinac je imao debi iz snova, pošto je prvu partiju u crveno-belom dresu začinio pogotkom.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,60 na pobedu Ludogoreca protiv Maribora u plej-ofu za LE.
– Veoma sam srećan i zadovoljan zbog gola u prvoj utakmici u dresu Crvene zvezde rekao je Garsija posle utakmice u Bernu, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a zatim se osvrnuo na rezult.
Rezultat nije loš, ali šteta… Već razmišljamo o revanšu, moramo da pobedimo kod kuće – poručio je mladi fudbaler.
Argentinac je iskoristio priliku da se zahvali navijačima na velikoj podršci u Bernu.

The post ZVEZDIN DEBITANT Garsija: Srećan sam zbog gola u prvoj utakmici appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marin: Neće biti lako, ali igramo pred našim navijačima

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019

Da je Marko Marin u 36. minutu iskoristio sjajnu asistenciju Matea Garsije i postigao gol, mogli bismo da kažemo da je kapiten Crven zvezde odigrao za desetku. Vođa crveno-belih je i u Bernu pokazao da je prva “violina” tima, da bez njega srpski šampion ne može.. Kladionica MaxBet nudi kvotu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.