Gardašević za B92.net: Svega mi je previše

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 15:31

Gardašević za B92.net: Svega mi je previše

Srpska atletičerka Milica Gardašević nije uspela da se plasira u finale skoka u dalj.

Ona posle tri serije nije uspela da ispuni normu i obezbedi plasman u finale.

Velika šteta je bilo kod drugog skoka, gde je Milica prestupila, a taj skok je delovao kao dobar i verovatno bi sa njim uspela da obezbedi plasman u finale.

"Kvalifikacije kao kvalifikacije za mene nekad se prođe nekad se ne prođe, danas nije prošlo, nadam se da će sledeći put proći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i imala sam dobre skokove, zdrava sam. Sada ću u dogovor sa trenerom da odradim još takmičenje ili dva i da idem na odmor. Sezone je predugačka, svega mi je previše, sam je uspeh skakati na ovom takmičenju, doći zdrav, ostati zdrav. Imala sam dobre daleke skokove, videću sa trenerom šta je bio problem i imamo vremena da popravimo, tako da glavu gore", rekla je Gardašević.

Koliko vas je poremetila kiša i samo kašnjenje kvalifikacija.

"Ja bih volela da mogu da kažem da me je poremetila ali nije bilo mnogo odloženo, napolju je bilo toplo , kiša je pala bilo je malo mokro, nije bilo hladno nije duvao vetar"

Kakva je atmosfera.

"Atmosfera je neverovatna, nikad nisam videla da u prepodnevnim terminima kada su kvalifikacije ima ovoliku ljudi na stadionu. U Budimpešti su to organizovali vrhunski i zaslužili su da dobiju, i ispoštovali su nas sportiste maksimalno", zaključila je Milica Gardašević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.