Gao Tingju doneo Kini zlato u brzom klizanju

Izvor: B92, 12.Feb.2022, 12:58

Gao Tingju doneo Kini zlato u brzom klizanju

Kineski takmičar u brzom klizanju Gao Tingju osvojio je danas zlatnu medalju u trci na 500 metara na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Gao, bronzani iz Pjongčanga pre četiri godine, do zlata je stigao rezultatom 34,32 sekunde što je ujedno i novi olimpijski rekord.

Takmičar iz Južne Koreje Ča Min Kju je za pobednikom zaostao samo 0,07 sekundi i okitio se srebrom, baš kao i na prošlim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Igrama.

Bronzanu medalju osvojio je Japanac Vataru Morišige koji je kroz cilj prošao za 34,49 sekundi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Braća Bo osvojila zlato i bronzu u biatlonu

Izvor: Beta, 12.Feb.2022

Norveški biatlonac Johanes Tines Bo osvojio je danas zlatnu medalju u sprintu na 10 kilometara na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.Posle zlata u mešovitoj štafeti, Bo je do najsjajnijeg odličja u pojedinačnoj konkurenciji stigao rezultatom 24 minuta i 0,4 sekunde promašivši samo jednu metu.Srebrnu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.