Izvor: Beta, 12.Feb.2022, 12:56

Gao Tingju doneo Kini zlato u brzom klizanju

Kineski takmičar u brzom klizanju Gao Tingju osvojio je danas zlatnu medalju u trci na 500 metara na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.Gao, bronzani iz Pjongčanga pre četiri godine, do zlata je stigao rezultatom 34,32 sekunde što je ujedno i novi olimpijski rekord.Takmičar iz Južne Koreje Ča Min Kju je za pobednikom zaostao samo 0,07 sekundi i okitio se srebrom, baš kao i na prošlim Igrama.Bronzanu medalju osvojio je Japanac Vataru Morišige koji je kroz cilj prošao za 34,49 sekundi.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gao Tingju doneo Kini zlato u brzom klizanju

Izvor: B92, 12.Feb.2022

Kineski takmičar u brzom klizanju Gao Tingju osvojio je danas zlatnu medalju u trci na 500 metara na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu...Gao, bronzani iz Pjongčanga pre četiri godine, do zlata je stigao rezultatom 34,32 sekunde što je ujedno i novi olimpijski rekord...Takmičar iz Južne Koreje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.