Galijani, pogrešnoj si se zamerio

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani, pogrešnoj si se zamerio

Potpredsednik Milana nalazi se pod udarom kritika uprave zbog čega bi mogao da napusti klub posle 29 godina

Foto: AP Photo/Luca Bruno

Adrijano Galijani gotovo tri decenije nezamenljiv je "šraf" u mašineriji Milana, ali italijanski mediji prenose da je možda došlo vreme za rastanak.

Potpredsednik Milana je dodatno pogoršao svoj loš odnos sa Barbarom Berluskoni, ćerkom predsednika Silvija, koja mu je zamerila na transfer politici poslednjih godina i dolascima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Fernanda Toresa i Mikaela Esijena.

Barbari žestoko smeta to što Galijani i dalje ima poverenje u trenera Filipa Inzagija posle serije loših rezultata ekipe.

Kao njegove zamene spominju se Danijele Prade iz Fiorentine i direktor Verone Šon Sorijano.

Galijani, ključni funkcioner u Milanu, jedan od najzaslužnijih za osvajanje osam titula Milana u Seriji A i čak pet u Ligi šampiona.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Galijani napušta Milan?

Izvor: RTS, 11.Mar.2015

Adrijano Galijani je jedan od ključnih, ako ne i ključni čovek Milanove organizacione strukture već decenijama, ali čini se da je njegovom mandatu među rosonerima došao kraj. I sve zbog neslaganja sa Barbarom Berluskoni, ćerkom Silvija Berluskonija. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.