Barbara Berluskoni tera Galijanija iz Milana

Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbara Berluskoni tera Galijanija iz Milana

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani nalazi se na udau kritika uprave zbog čega bi mogao da napusti klub posle 29 godina.

Galijani je dodatno pogoršao svoj ionako loš odnos sa Barbarom Berluskoni, ćerkom predsednika Silvija, koja mu je zamerila na transfer politici poslednjih godina i dolascima Fernanda Toresa i Mikaela Esijena. Barbari Berluskoni je takođe zasmetalo to što Galijani i dalje ima poverenje u trenera Filipa Inzagija posle serije loših rezultata.

Kao njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zamene spominju se Danijele Prade iz Fiorentine i direktor Verone Šon Sorijano. Galijani je poslednjih nekoliko decenija ključni funkcioner u Milanu i jedan od najzaslužnijih za osvajanje osam titula u Seriji A i čak pet u Ligi šampiona.

(Foto: Beta/AP Photo/Luca Bruno)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.