Galijani: Ostaju Baloteli i El Šaravi, stižu i pojačanja

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galijani: Ostaju Baloteli i El Šaravi, stižu i pojačanja

Izvršni direktor fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani rekao je da rosoneri neće prodati Marija Balotelija i Stefana el Šaravija i najavio da će u zimskom prelaznom roku dovesti odbrambenog igrača i napadača.

"Imamo jasnu ideju šta moramo da uradimo u januarskom prelaznom roku. Potrebni su nam defanzivac i napadač. Takođe, sigraun sam da će Baloteli ostati. On je naš glavni napadač, samo je trenutno u slabijoj formi. Uz njega, ostaje i El Šaravi", rekao je Galijani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << .

Italijanski mediji ranije su kao glavno pojačanje Milana za januar sledeće godine pominjali Japanca Kejsukea Hondu iz moskovskog CSKA.

Ekipa Milana ove sezone igra ispod očekivanja navijača, pošto u Seriji A trenutno zauzima 13. mesto na tabeli sa četiri boda više od Sampdorije koja je u zoni ispadanja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Galijani: Ostaju Baloteli i El Šaravi, stižu i pojačanja

Izvor: Dzungla.org, 27.Nov.2013

Izvršni direktor fudbalskog kluba Milan Adrijano Galijani rekao je da rosoneri neće prodati Marija Balotelija i Stefana el Šaravija i najavio da će u zimskom prelaznom roku dovesti odbrambenog igrača i napadača.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.