GUŽVA JE: Zvezda traži Slovaku prostor - van Zvezde!

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVA JE: Zvezda traži Slovaku prostor - van Zvezde!

Januarskom pojačanju na krilnoj poziciji traži se novi (privremeni) klub, piše "Sportski žurnal".

Erik Jirka (21) dopao se ljudima iz sportskog sektora Crvene zvezde tokom letošnjeg dvomeča sa Spartakom iz Trnave u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ubrzo su krenuli u akciju i "izbrojali" 750 hiljada evra za krilo u kome su videli lepu perspektivu. Ostavili su ga u domovini kao pozajmljenog igrača do kraja jeseni i onda konačno doveli na stadion "Rajko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mitić".

Jirka je tokom prolećne polusezone nastupio na šest mečeva Superlige, kao "starter" samo u poslednjem kolu protiv Napretka, a u dosadašnjem toku priprema, prema svemu sudeći, nije uverio Vladana Milojevića da je spreman za velika iskušenja koja očekuju prvaka Srbije u narednih mesec-dva, možda i od septembra, ako se plasiraju u grupnu fazu evrotakmičenja.

"Sportski žurnal" piše kako u Zvezdi uveliko razmišljaju gde bi Slovaka mogli da pošalju na pozajmicu, a kao razlog se navodi "veliki broj stranaca i jaka konkurencija na bočnim pozicijama".

Ostaje samo da se vidi da li će Erik Jirka u predstojećoj sezoni igrati za nekog drugog superligaša (u januaru je pominjana kombinacija sa Zemunom) ili će se zaputiti preko granice...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.