GSP: Rekli su mi da se spremim za Habiba

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 09:26

GSP: Rekli su mi da se spremim za Habiba

Džordž Sent Pjer, jedan od najboljih MMA boraca svih vremena, otkrio je anegdotu vezanu za Habiba Nurmagomedova.

Džordž Sent Pjer je nekadašnji šampion velter kategorije i prototip modernog MMA borca, čovek koga s pravom smatraju za jednog od najboljih i najkompletnijih svih vremena.

On je čak devet puta branio šampionski pojas i pobeđivao ljude poput Bi Džeja Pena, Džona Fiča, Karlosa Kondita, Nika Dijaza...

Dugo se spekulisalo da bi popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "GSP" mogao u oktagonu da se bori protiv Habiba Nurmagomedova, nekadašnjeg šampiona lake kategorije koji u karijeri nikada nije bio poražen.

"Kada je Habib pobedio Džastina Gejdžija, čak i njegovi ljudi su mi govorili da se spremim za njega i da će me pozvati da se borimo. Imao sam leptiriće u stomaku... S***e, pomislio sam, samo što sam sam se penzionisao, a mogao bih da se vratim", rekao je čuveni Kanađanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.