GROZNICA ZAHVATILA ENGLEZE: Zvezdin šal već se vijori Mančesterom, atmosfera dostiže vrhunac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 17:23

GROZNICA ZAHVATILA ENGLEZE: Zvezdin šal već se vijori Mančesterom, atmosfera dostiže vrhunac (FOTO)

Čeka se meč na Etihadu.

Od našeg specijalnog izveštača iz Mančestera

FK Crvena zvezda u utorak igra meč prvog kola grupne faze Lige šampiona, a protivnik je Mančester siti koji je i domaćin.

U samom Mančesteru je već počela da vlada određena vrsta "groznice" pošto Siti počinje svoj pohod u pokušaju da odbrani evropsku titulu i Zvezda je prva prepreka na tom putu.

Na ulicama se već mogu naći tematski navijački šalovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posvećeni meču u utorak.

Cena šala je 15 funti, što je oko 2000 dinara. Engleski prodavac kog je naša ekipa srela na ulicama Mančestera nudi popust ako se kupe tri komada odjednom.

Jedno je sigurno, spektakl se sprema za utorak od 21 čas na stadionu Etihad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.