GROBARI U EKSTAZI! Nije samo Laprovitola, Željko u Španiju otišao po još jednu SUPERZVEZDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 19:40

GROBARI U EKSTAZI! Nije samo Laprovitola, Željko u Španiju otišao po još jednu SUPERZVEZDU

Posle Mirotićevog ne, ne miruje u Humskoj.

Kao bomba odjeknula je vest da je trener Partizana Željko Obradović otišao u Španiju, kako bi dogovorio dolazak argentinskog plejmejkera i igrača Barselone, Nikolasa Laprovitolu.

Katalonski klub usled smanjenja budžeta mora da "skreše" tim, a idealnom prilikom čini se upravo Laprovitola, za koga ne traže ogromno obeštećenje.

Iako je najveće pojačanje crno-belima iz Barselone trebalo da predstavlja Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mirotić, on neće doći u Beograd.

Pominjao se i Jan Veseli, međutim ni od toga neće biti ništa. Sada je dresu Partizana najbliži Laprovitola, a Kurir prenosi vest koja je grobare totalno bacila u trans.

Naime, Obradović u Španiju nije otišao samo po Argentinca, već i po još jednog igrača.

Kako se navodi, Željko dovodi dve zvezde evropske košarke, jedno je dakle Laprovitola, a drugo ime se za sada čuva u tajnosti!

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nikol Mur, supruga Dalasa Mura

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.