GROBARI ĆE BITI U TRANSU: Gordon ih  ISHVALIO, a onda im OBEĆAO nešto SPEKTAKULARNO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GROBARI ĆE BITI U TRANSU: Gordon ih ISHVALIO, a onda im OBEĆAO nešto SPEKTAKULARNO (FOTO)

Debi Amerikanca u crno-belom dresu očekuje se sledećeg vikineda.

Novi košarkaš Partizana, Džamont Gordon, posmatrao je ubedljivu igru i pobedu crno-belih u duelu sa FMP-om i potvrdio da jedva čeka da nastupi pred sjajnim navijačima.

NOVICA POKIDAO SA OVOM SLIKOM: Kad UBICA za njega kaže da je LEGENDA onda nema dalje! (FOTO)

- Veoma sam uzbuđen što ću moći da igram pred ovim navijačima. Uzbuđen sam jer ću moći da igram za tim sa velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istorijom, želim da pomognem da ostvarimo što više pobeda i osvojimo trofeje. Sjajno sam prihvaćen, sve je dobro i mislim da će ovo biti odličan kraj sezone za nas- izjavio je Amerikanac.

Gordon je dodao da želi da pokaže da još uvek ume da igra košarku.

- Želim da svima pokažem da još mogu da igram i da ovim navijačima priredim šou svake večeri. Mislim da mogu da pomognem mladim igračima i pokažem im delić onoga što sam naučio igrajući u velikim timovima- dodao je Gordon.

Trener Partizana Aleksandar Džikić najavio je da će Gordon debitovati u sledećem kolu kad crno-beli gostuju u Podgorici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.