Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2020, 18:15

GOTOVO: Tores ide u Mančester Siti za 25.000.000 + 12.000.000 evra

Samo još da se sve ozvaniči…

Kako javlja madridska Marka, Feran Tores potpisao je za Mančester Siti. Valensija je prodala svog dragulja za 25.000.000 evra, plus 12.000.000 na ime bonusa.

Madridski pouzdani list piše da je Tores već fudbaler Sitija. Da su Građani i Slepi miševi potpisali ugovor. Te da je Feran Tores stavio paraf na osnovu kog će u narednih pet sezona biti deo Mančester Sitija.

Feran >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se odavno dogovorio sa Sitijem. Nije želeo da produži ugovor sa Valensijom. Prošlog leta je bilo spekulacija da bi mogao da ode na pozajmicu, ali je ove sezone bio igrač koji je pravio razliku. Jedna od retkih pozitivnih tačaka u timu.

Uprkos činjenici što je otkupna klauzula Toresa 100.000.000 evra, kao i da se njegova tržišna vrednost procenjuje na 45.000.000, Valensija je uspela da ga proda za 25.000.000 + 12.000.000 na osnovu bonusa.

On je 12. najskuplja prodaja Valensije u istoriji. Najskuplji je čuveni Mendijeta koji je prodat Laciju za 48.000.000 evra još davne 2001. godine.

Real Madrid, Borusija Dortmund i Juventus su bili zainteresovani za Ferana Toresa, ali Siti je bio brži. Gvardiola je lično ubrzao transfer. I sada se samo čeka na ozvaničenje saradnje. Tores bi trebalo da odradi medicinske preglede u Barseloni.

U suprotnom pravcu u odnosu na Toresa krenuće Jangel Erera. Siti je probao da ga ubaci u kombinaciju sa Toresovim transferom, ali je zbog Finansijskog fer-pleja ova operacija ostala da se odradi nezavisno.

Sa druge strane, treba i to reći, novinar Bi-Bi-Sija, Sajmon Stoun, javlja da pregovori i dalje traju, da nije gotovo, ali da se Siti nada da će biti uskoro za 23.000.000 evra plus bonuse.

Sve ukazuje da je gotovo i da će Tores od naredne sezoneigrati za Siti.

Tores ima 20 godina, igra na poziciji krilnog fudbalera, a nastupao je do sada i u mlađim reprezentacije Španije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.