Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2020, 23:33

Stvara se fina ekipica: Prvo pojačanje iz Liverpula, drugo iz Ajaksa i to za 900.000 evra

Galebovi doveli Džoela Veltmana

Bez ikakvih glasina, najava, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Brajton doveo još jedno veliko pojačanje. Samo dva dana nakon što su zvanično predstavili Adama Lalanu kao prvu akviziciju ovog leta, u jato Galebova sleteo je defanzivac Ajaksa Džoel Veltman.

Ono što zvuči gotovo neverovatno u čitavom posle jeste otkupna klauzula holandskog fudbalera, koja se, nakon što je ušao u poslednju godinu ugovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << spustila na svega 900.000 evra! Zaista bagatelna cena za igrača koji je ponikao u Ajaksu i za amsterdamski klub kroz osam sezona upisao gotovo 250 nastupa u svim takmičenjima, a povrh svega je i reprezentativac Holandije koju je predstavljao na 21 utakmici.

✍️ Albion have today completed the signing of defender Joel Veltman from @AFCAjax!#BHAFC ????⚪️

Sve to su u Brajtonu vrlo dobro znali, aktivirali klauzulu i Veltmana vezali za Falmer stadion za naredne tri godine. Trener Galebova Grejam Poter je očigledno dobio adekvatna pojačanja koja su mu bila potrebna za stil igre od kojeg nije odstupao čak ni protiv najvećih ekipa, zbog čega je Brajton je u nedavno završenu sezonu - kao i prethodne dve - uglavnom završavao tik iznad zone ispadanja, ali nemojte se iznenaditi ako ih uz još dva-tri ovakva pojačanja na kraju naredne takmičarske godine vidimo u gornjem delu tabele.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.