Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO: Radovan Ćurčić više nije selektor Srbije, Milošević podneo ostavku!

Bivši trener Javora iz Ivanjice, Borca iz Čačka i mlade reprezentacije Srbije od danas ne obavlja funkciju selektora fudbalske reprezentacije naše zemlje.

Nakon možemo reći višemesečnog nagađanja i spekulacija, Odbor za hitna pitanja FSS doneo je danas odluku po kojoj je sporazumno raskinuta saradnja sa Radovanom Ćurčićem.
BRANE GA ĆUTANJEM: Rajkoviću zabranjen kontakt sa medijima
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Otpuštanje Ćurčića za posledicu je imalo i odlazak Save Miloševića sa mesta direktora “A” reprezentacije naše zemlje.
Najozbiljniji kandidat da nasledi Ćurčića na klupi reprezentacije Srbije je bivši trener Crvene zvezde, Slavoljub Muslin.
ČAČANI U BEOGRADU BEZ BELE ZASTAVE: Pokušaćemo što skuplje da prodamo kožu

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saopštenje FSS-a - Sa Radovanom otišao i Savo!

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2016

Evo i saopštenja FSS-a, nakon što su mediji saznali da je Radovan Ćurčić podneo ostavku, sada je poznato da je isto učinio i Savo Milošević...Prenosimo vam Saopštenje FSS koje se tiče reprezentacije i odluka koje su vezane za Radovana Ćurčića i Sava Miloševića....."U prostorijama Sportskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.