Izvor: HotSport.rs, 13.Jun.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO: Kapiten napustio Crvenu zvezdu, evo i koliko će zarađivati…

Vest da će Luka Mitrović napustiti Crvenu zvezdu dobila je izgleda i svoju potvrdu, a poznati su i detalji ugovora koji će kapiten crveno-belih potpisati u Nemačkoj.

Luka Mitrović napušta Crvenu zvezdu. Tako je ako je verovati pisanu Eurohopsa. Kapiten Crvene zvezde će karijeru nastaviti u Brose basketu. Ugovor je potpisan na dve godine. Za to vreme krilni centar će u Bambergu inkasirati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 550 hiljada evra.
Mitrović je ove sezone u Evroligi beležio 4,09 poena po meču, 2,29 skokova i 1,4 asistencije. U karijeri je igrao za Hemofarm i Crvenu zvezdu. Na NBA draftu je izabran od Filadelfije, ali ga je ona prosledila Sakramentu.
Do sada je osvojio tri ABA lige sa crveno-belima, dva šampionata Srbije i igrao Top 8 fazu Evrolige.
The post GOTOVO: Kapiten napustio Crvenu zvezdu, evo i koliko će zarađivati… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović definitivno napušta Zvezdu: Poznati detalji ugovora s novim timom!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2017

Još dva, tri ili četiri meča odigraće Luka Mitrović u dresu Crvene zvezde i onda - zbogom!..Kapiten crveno-belih definitivno će se preseliti u Nemačku, i to u ekipu Bamberga...Mitrović će potpisati dvogodišnji ugovor i inkasiraće 550.000 hiljade evra za te dve sezone, prenosi specijalizovani...

Nastavak na Telegraf.rs...

Jurohups: Mitrović potpisuje dvogodišnji ugovor sa Bambergom

Izvor: Beta, 14.Jun.2017, 13:41

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Luka Mitrović potpisaće dvogodišnji ugovor sa ekipom Brose Bamberg, preneo je danas sajt Jurohups.Mitrović (24) biće prvo pojačanje Bamberga i zamena za Nikolasa Melija koji pregovara s Fenerbahčeom. Ovim ugovorom dosadašnji igrač Zvezde dobiće 550.000...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.