Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2021, 16:32

GM Zenita: Igramo protiv najskupljeg tima u istoriji Evrolige, Jasikevičijus već sada može u NBA

Prvi operativac ruskog tima nahvalio Barselonu i njenog trenera

Mnogo je direktnih i indirektnih veza između Barselone i Zenita koji će večeras igrati prvi meč četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige. Trener ruskog tima Ćavi Paskval je Kataloncima doneo poslednju evropsku titulu. Kevin Pengos se posle dve godine u Barseloni prošlog leta preselio u Sankt Peterburg. Kajl Kurik je pak 2018. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Zenita prešao u katalonski tim, dok je aktuelni sportski direktor ekipe sa severa Evropeviše od tri decenije operativac Panatinaikosa, Manos Papadopulos, sarađivao sa Šarunasom Jasikevičijusom i Nikom Kalatisom u vreme kada su obojica igrali za PAO.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Zato nije ni čudo što Papadopulos zna odakle preti najveća opasnost Zenitu...

"Igramo sa trenutno najboljom ekipom u Evropi. Što se tiče ugovora igrača, Barselona je najskuplji tim u istoriji Evrolige, predvođena odličnim trenerom. Mislim da niko drugi ne sumnja da je Šarunas Jasikevičijus vrhunski stručnjak koji je uspeo da sastavi pravi tim od zvezda. Ovo je odličan tim koji zna ne samo da napada, već i da se brani. Uspeo je da svoju igračku harizmu zadrži na novu poziciju. Šaras je trener za kojeg su igrači spremni da se bore, što je veoma dragoceno", rekao je Papadopulos za Izvestiju.

Bio je direktan na pitanje da li je Šaras sposoban da radi u NBA.

"Siguran sam u to. A da li on to sam želi, morate njega da pitate", dodao je Papadopulos.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.