GLEDAO VOLJENI KLUB U SKOPLJU I ODUŠEVIO DELIJE: Pogledajte šta je Pančev obukao za Zvezdinu utakmicu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAO VOLJENI KLUB U SKOPLJU I ODUŠEVIO DELIJE: Pogledajte šta je Pančev obukao za Zvezdinu utakmicu (FOTO)

Crveno-beli opet silni u ABA ligi.

Košarkaši Crvene zvezde su napravili odličnu uvertiru za Kup Radivoja Koraća ubedljivim trijumfom u Skoplju nad ekipom Karpoš Sokola (pročitajte OVDE) u ABA ligi. Tim Dejana Radonjića imao je podršku sa tribina, pošto je meč gledao bivši centar crveno-belih Pero Antić, ali je najveća zvezda na tribinama ipak bio Darko Pančev.

Najbolji strelac Evrope iz perioda kada su fudbaleri Zvezde bili šampioni Starog kontinenta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije propustio priliku da u rodnom gradu uživo isprati meč najprijatnijeg iznenađenja Evrolige i lično se uveri u snagu crveno-belih.

IZ DUBINE DUŠE: Grof otkrio kakve probleme mu je pravio Ugo Vijeira

Pančev je mogao da bude zadovoljan partijom Beograđana, a navijače Zvezde je oduševio odevnom kombinacijom u dvorani – belom majicom i crvenim džemperom.

Da se zna ko mu je u srcu...

KONAČNO POKAZAO DA JE VELIKO POJAČANJE: Rampa Rakićevića u NBA stilu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.