Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GINTER ODLAZI U GLADBAH: Još miliona za ‘milionere’, i to dosta

Kako tamošnji mediji javljau, nemački fudbaler je blizu prelaska u Menhengladbah.
Matijas Ginter će po svemu sudeći ovoga leta preći iz Borusije u Borusiju.
Reprezentativni defanzivac ‘pancera’ će sa svotu koja bi mogla da dostigne i 20 miliona evra preći iz redova Dortmunda u Menhegladbah.
Ostalo je da Nemac samo odradi lekarske preglede nakon čega bi trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor sa bundesligašem.
– Ginter je tražio da ode iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kluba zbog konkurencije koju ima u defanzivnoj liniji, ispunili smo mu želju, relao je Mihael Zorc, sportski direktor Dortmunda.
The post GINTER ODLAZI U GLADBAH: Još miliona za ‘milionere’, i to dosta appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Koliko puta treba da se kaže - Dembele ostaje u Dortmundu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2017

Ne postoji klub koji može kupiti Osmana Dembelea, barem ne u ovom prelaznom roku...Osman Dembele se navodno nalazi na meti Barselone, često se priča o njegovom prelasku u taj klub...Ipak, to se neće desiti, barem ne ovog leta, potvrdili su danas čelnici Borusije iz Dortmunda...Mihael Zorc je rekao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.