GDE SI POŠAO? Jokić uz faul zaustavio Lukin prodor (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023, 10:14

GDE SI POŠAO? Jokić uz faul zaustavio Lukin prodor (VIDEO)

Obojica se nasmejali...

Nikola Jokić i Luka Dončić su veliki prijatelji, videli smo kako nasmejani dolaze na utakmicu Denvera i Dalasa i opušteno ćaskaju, međutim obojica su veliki profesionalci i "nema popusta" kada se podbaci lopta.

Jokić nije previše forsirao i meč je završio sa osam poena, devet skokova i sedam asistencija, dok je Dončić "morao sve sam" i susret je završio sa 38 poena, što na kraju nije bilo dovoljno ni za častan poraz (130:104). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ipak, ako će imati čime da se pohvali posle ove utakmice, onda je to duel koji je imao na parketu protiv Jokića, gde jednostavno Srbin nije mogao da ga čuva. Nije to iznenađenje kada znamo da su "mismeč", ali je opet simpatično videti kako je Somborac dao sve od sebe da zaustavi Luku. Pogledajte njihov duel:

Jokic tried to guard Luka Doncic LMFAOOO pic.twitter.com/6oBAIsaFdv

— There’s no way (@BenSimmons_Muse) December 19, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.