GDE ODLAZI SRPSKI ‘MAĐIONIČAR’?: Izvesno je da će Teo napustiti Bolonju, a evo koji su evropski giganti stali u red za njega!

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2021, 12:40

GDE ODLAZI SRPSKI ‘MAĐIONIČAR’?: Izvesno je da će Teo napustiti Bolonju, a evo koji su evropski giganti stali u red za njega!

Mnogi klubovi su zainteresovani da u svoje redove dovedu Miloša Teodosića. Srpski reprezentativac Miloš Teodosić napustiće ekipu Virtusa ovog leta. Nakon odlaska Aleksandra Đorđevića sa klupe italinaskog kluba, izvesno je da će srpski as promeniti sredinu. Iskusni plejmejker ima klauzulu u ugovor prema kojoj možđe da napusti Italiju do 10. jula za 250.000 evra. Ova […]
The post GDE ODLAZI SRPSKI ‘MAĐIONIČAR’?: Izvesno je da će Teo napustiti Bolonju, a evo koji su evropski giganti stali u red za njega! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ATAMAN SE OGLASIO POVODOM TEODOSIĆA: Trener Efesa otkrio da li Srbin stiže u Tursku

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2021

Miloš je ponovo jedna od glavnih tema prelaznog roka! Iskusni plejmejker Virtusa se trenutno nalazi u Beogradu. Miloš Teodosić se zajedno sa ostalim kolegama iz nacionalnog tima priprema za početak kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre u Japanu. Nekadašnji igrač Los Anđeles Klipersa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.