Furiozni finiš Kaljarija, slavlje na Sardiniji (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Furiozni finiš Kaljarija, slavlje na Sardiniji (video)

Četvrto kolo Serije A počelo je večeras pobedom ekipe Kaljarija.

Tim sa Sardinije je pred svojim navijačima dočekao ekipu Đenove i na kraju slavio sa 3:1, a odluka o pobedniku rešena je u samom finišu.

Kaljari je poveo na samom početku drugog poluvremena, kada je Jonita izvanredno centrirao, a Đovani Simeone još bolje reagovao u kaznenom prostoru i glavom poslao neodbranjiv udarac u mrežu gostiju - 1:0.

Ovaj rezultat ostao je na snazi do 83. minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je Kuame izjednačio na 1:1, ali kratko je trajala radost Đenovljana.

Samo minut kasnije akcija domaćih po desnoj strani, usledio je centaršut u peterac, gde loše reaguje Kristijan Zapata koji šalje loptu u sopstvenu mrežu - 2:1.

Pokušali su gosti da još jednom dođu do izjednačenja, krenuli su svim silama u napad, ali u 87. minutu je ''sevnula'' kontra Kaljarija, koju elegantno završava Žoao Pedro i postavlja konačnih 3:1.

Svih 90 minuta u dresu Đenove večeras je odigrao naš internacionalac Ivan Radovanović, a njegov tim je posle ovog poraza ostao na četiri osvojena boda. Kaljari ih sada ima šest, posle druge uzastopne pobede.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Autogol srušio Đenovu – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

Počelo je četvrto kolo Serije A. Ovo kolo biće obeleženo derbi okršajem Milana i Intera, ipak do tada ima još dosta zanimljivih mečeva. Pre svega Kaljarija i Đenove kojim je kolo i otvoreno. Domaćin je slavio sa 3:1.. U poprilično dosadnom meču, na kraju je viđena prava ludnica pošto je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.