Fulam tone bez Mitrovića – Kotadžersi dali isti broj golova koliko Srbin u Al-Hilalu

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 18:27

Fulam tone bez Mitrovića – "Kotadžersi" dali isti broj golova koliko Srbin u Al-Hilalu

Fudbaleri Fulama kubure sa efikasnošću ove sezone što je, očigledno, najviše posledica odlaska najboljeg golgetera ekipe Aleksandra Mitrovića.

"Kotadžersi" su u nedelju popodne poraženi u gostima kod Aston Vile 3:1, nastavili su da poniru na tabeli Premijer lige i sve su bliži zoni ispadanja.

Za to vreme Aleksandar Mitrović blista u Saudijskoj Arabiji, probio se na drugo mesto liste strelaca i počinje da "diše za vratom" Kristijanu Ronaldu (13).
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Interesantno, srpski reprezentativac je od dolaska u Al-Hilal postigao deset golova - koliko i čitava ekipa Fulama od starta sezone u Premijer ligi.

Fulam je i među najneefikasnijim timovima lige, postiže manje od jednog gola po meču i jasno je zbog čega je letos uprava kluba uporno pokušavala da spusti rampu Mitroviću na odlazak u Saudijsku Arabiju.

Znali su u engleskom klubu koliko gube odlaskom Mitrovića i svesni su da takvog golegetra teško mogu pronaći.

Napadač Korodva-Rid i vezni adut Palinja najefikasniji su igrači u ekipi sa po dva postignuta gola ove sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.