Fudbalski transferi: Zlatni orlić konačno u Laciju, Zvezdin otpadnik vredi 20 miliona, Buskets tobdžija?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski transferi: Zlatni "orlić" konačno u Laciju, Zvezdin "otpadnik" vredi 20 miliona, Buskets "tobdžija"?

Fudbalsko tržište se zahuktalo. Iz dana u dan sve je zanimljivije. Volfsburg i dalje nema nameru da pusti Kevina De Brujnea, pa će fudbaler da piše ultimatum klubu. Arsen Venger čini sve da u Arsenal dovede vezistu Barselone. Konačno kraj sage oko Sergeja Milinkovića Savića. Štoper Torina Nikola Maksimović napušta napušta "bikove" iz Torina, a nova destinacija mogli bi da bude Roma. Briž odustao od Rajkovića.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pijaci u Evropi.

17.01 - Kako stvari stoje, Briž je odustao od angažovanja Predraga Rajkovića. Navodno, tri milioa evra je velika suma za belgijskog vicešampiona.

13.49 - Španski dnevnik "As" oživeo je mogućnost da se Mančester Junajted i Real dogovore oko prelaska Davida De Hee u Madrid tokom sledeć nedelje. "Kraljevski klub" je, navodno, voljan da ponovo pokrene pregovore.

13.37 -  Iskusni napadač Dimitar Berbatov započeo je pregovore sa Aston Vilom oko prelaska u Birmingem. Bugarin je slobodan fudbaler, a pregovara i sa Verderom.

12.50 - Španski dnevnik "Mundo Deportivo" objavio je da je Barselona zainteresovana za desnog beka Milana Matiju De Šilja koga na "Nou Kampu" vide kao idealnu zamenu za već vremešnog Brazilca Danija Alvesa.

12.04 - Italijanski "Tutosport" objavio je da je Adem Ljajić želja čelnika Fiorentine zajedno sa Matijom Destrom i da bi "ljubičasti" voleli da ih dovedu u tandemu.

11.35 - Aston Vila je dobila konkurenciju u nameri da angažuje vezistu Nanta Džordana Vertua i to iz komšiluka. I Lester je spreman da ponudi 10.000.000 evra za solidnog francuskog fudbalera sredine terena.

11.22 - Portugalski veteran Elder Postiga ima novi klub. Nastupaće u Indiji za Atletiko Kalkutu klub u čijem je osnivanju učestvovao i madridski Atletiko.

11.11 - Iako je sinoć dogovoreno da Emanuel Adebajor dođe na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Aston Vilom, javio se i menadžer Kristal Palasa Alan Pardju koji takođe želi reprezentativca Togoa, ali ne na pozajmicu već da ga otkupi, što je jači adut "orlova".

10.47 - Španski "As" piše da je Real ugovorio prelazak maldog 18-godišnjeg štopera Saragose Hesusa Valjeha, koji će za 6.000.000 evra stići u Madrid do kraja nedelje. Ovaj momak bio je kapiten omladinske selekcije Španije koja je postala nedavno prvak Evrope u stom uzrastu.

10.17 - Belgijanac Kevin De Brujine moraće da preda zvaničan ultimatum čelnicima Volfsburga i zatraži transfer ako želi da se za 70.000.000 evra preseli u Mančester Siti ovoga leta. Prema navodima sa Ostrva, ovo mu je na jučerašnjem sastanku savetovao Čiki Begiristajn, sportski direktor "građana".

10.12 - Arsenal želi Serhija Busketsa. Menadžer "tobdžija" Arsen Venger sastavio je listu potencijalnih pojačanja na kojoj je prioritet 27-godišnji Katalonac, koji dosta košta s obzirom na to je prošle sezone potpisao novi unosan ugovor sa Barselonom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fudbalski transferi: Zlatni "orlić" konačno u Laciju, Zvezdin "otpadnik" vredi 20 miliona, Everton ne da Stounsa Čelsiju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015

Fudbalsko tržište se zahuktalo. Iz dana u dan sve je zanimljivije. Volfsburg i dalje nema nameru da pusti Kevina De Brujnea, pa će fudbaler da piše ultimatum klubu. Arsen Venger čini sve da u Arsenal dovede vezistu Barselone. Konačno kraj sage oko Sergeja Milinkovića Savića. Štoper Torina Nikola...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.