Fudbalski transferi: Za De Brujnea malo 70 miliona, otkriven novi napadač đavola, Đuričić svraka?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski transferi: Za De Brujnea malo 70 miliona, otkriven novi napadač "đavola", Đuričić "svraka"?

Fudbalsko tržište se zahuktalo. Iz dana u dan sve je zanimljivije. Anhel Di Marija je blizu Pariza, dok Nikola Maksimović nikako da napusti "bikove". Inter kupio Perišića, a prodaje Šaćirija. Tandem Sidneja na sredini, Ninković - Dimitrijević. Njukasl baš voli Srbe - stigao Mitrović, možda će i Đuričić. Rojs ostaje "milioner". Novi napadač Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Junajteda je verovatno Romelu Lukaku. Za De Brujnea malo 70.000.000 evra! Ljorente na pragu "tobdžija".

21.06 - Mančester Siti kupuje malo, ali skupo. Rahim Sterling je stigao za 68 miliona evra iz Liveprula što je rekord ovog leta, a nova meta je Kevin de Brujne. Međutim, Volfsburg se ne da. Čini se da se malo "igraju" sa građanima i da tvrde pazar. Najnovija iznos koji je ponuđen za sjajnog Belgijanca je 70.000.000 evra, ali Klaus Alofs, direktor "vukova" kaže da De Brujne ima ugovor do 2019. i da oni hoće da napadnu neprikosnoveni Bajern u Nemačkoj.

14.45 - Filipe Luis vratio se iz Čelsija u madridski Atletiko. Posle samo godinu dana provednih na "Stamford Bridžu" brazilski defanzivac opet je obukao dres "jorgandžija". Prošle sezone Luis je za Čelsi odigrao 26 utakmica i dao jedan gol.

14.40 - Evo potpisa. Na redu je Stefano Okaka, zvanično je postao igrač najtrofejnijeg belgijskog kluba Anderlehta. On je sa timom iz Brisela potpisao ugovor na četiri godina, a u Belgiju je došao iz italijanske Sampdorije.

13.55 - Bomba stiže iz Rima, i to onog dela koji navija za nebesko plave. Predsednik Lacija Klaudio Lotito želi da dovede Marija Balotelija iz Liverpula. To nije nerealna mogućnost, s obzirom da je kontroverzni napadač na izlaznim vratima "Enfilda". Liverpul traži 10.000.000 evra, a Baloteli je i na listi želja Sampdorije.

12.21 - Vest Bromvič Albion, očigledno iziritiran spekulacijama o odlasku Saida Berahina, objavio je na svom Tviter profilu da nikakve ponude nisu stigle u klub za talentovanog mladog napadača reprezentacije Engleske.

12.15 - Arturo Vidal uspešno je prošao lekarske preglede u Minhenu, a potom je izabrao dres Bajerna sa brojem 23. Isti broj Čileanac je nosio prethodnih godina u Juventusu, a njegovo predstavljanje nemačkim medijima zakazano je za utorak popodne.

11.45 - Bivši fudbaler Crvene zvezde i Rada Miloš Dimitrijević potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa australijskim Sidnejom. Prošle sezone Dimitrijević je proglašen za najboljeg igrača tog kluba u koji je došao 2014. godine.

11.21 - Bliži se konačno i kraj sage oko dolaska Anhela di Marije u Pari Sen Žermen. Francuski "L’Ekip" navodi da bi transfer igrača Mančester Junajteda trebalo formalno da bude završen danas. Podsetimo, Crveni đavoli će na ime obeštećenja zaraditi 63.000.000 miliona evra.

11.10 - Sada se vraćamo ponovo u Italiju. Torinski "Tutosport" tvrdi da uprava Juventusa polako gubi strpljenje sa kolegama iz Šalkea, koji zatežu oko transfera Julijana Drakslera. Nemci traže 30.000.000 evra, a to nije suma koju Juventus želi da plati u ovom trenutku. Zbog toga, "stara dama" se navodno polako okreće Brazilcu Oskaru iz Čelsija. Videćemo da li je ovo samo manevar Bepea Marote kako bi napravio pritisak na Šalke.

11.00 - Pedru su odbrojani dani u Barseloni, transfer u Mančester Junajted sve je izvesniji, a "El Mundo Deportivo" navodi da će njegova zamena u ekipi prvaka Evrope biti Nolito iz Selte. Nolito je inače dete Barselone, ali je 2011. napustio klub, a sada bi Katalonci za njegov povratak mogli da plate oko 18.000.000 evra.

10.35 - Uprava Porta ambiciozno je ušla u ovaj prelazni rok, a prema informacijama portugalske "A Bole", nova meta je Erik Lamela iz Totenhema. "Zmajevi" su spremni da plate 7.500.000 evra za jednogodišnju pozajmicu uz pravo otkupa ugovora na kraju sezone.

10.25 - Torino ostaje tvrd pregovarač, a Nikola Maksimović i dalje je član "bikova" koji su, kako navode italijanski mediji, odbili ponudu Napolija vrednu 15.000.000 evra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbalski transferi: Za De Brujne malo 70 miliona, otkriven novi napadač "đavola", Đuričić "svraka"?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2015

Fudbalsko tržište se zahuktalo. Iz dana u dan sve je zanimljivije. Arturo Vidal je najzad napustio Juventus, a među crno-bele bi trebalo da stigne pojačanje iz Čelsija. Anhel Di Marija je blizu Pariza, dok Nikola Maksimović nikako da napusti "bikove". Inter kupio Perišića, a prodaje Šaćirija....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.