Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 28.07.2015.
12:24 >> 21:54h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Za De Brujnea malo 70 miliona, otkriven novi napadač "đavola", Đuričić "svraka"?

Fudbalsko tržište se zahuktalo. Iz dana u dan sve je zanimljivije. Anhel Di Marija je blizu Pariza, dok Nikola Maksimović nikako da napusti "bikove". Inter kupio Perišića, a prodaje Šaćirija. Tandem Sidneja na sredini, Ninković - Dimitrijević. Njukasl baš voli Srbe - stigao Mitrović, možda će i Đuričić. Rojs ostaje "milioner". Novi napadač Mančester Junajteda je verovatno Romelu Lukaku. Za De Brujnea malo 70.000.000 evra! Ljorente na pragu "tobdžija".

Tanjug/AP
Spreman za selidbu u Pariz: Anhel Di Marija
21.45 - Britanski mediji pišu da je Arsenal ponudio 12.000.000 evra za Fernanda Ljorentea, napadača Juventusa. Za Španca, koji je prošle sezone bio u zapećku pored Morate i Teveza, zainteresovan je i Mančester Junajted. Izgleda se Arsen Venger pomirio sa sudbinom da Real neće da pusti njegovu veliku želju - Karima Benzemu.
21.21 - Vezista Intera Juto Nagatomo na meti je šampiona Turske Galatasaraja.
21.20 - Jonas Gutijerez se vratio u otadžbinu posle boravka u Njukaslu. Novi klub igrač koji je pobedo rak testisa je Velez Sarsfild.
21.10 - Golman mlade fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović otišao je na pozajmicu u španski Alkorkon. On je igrač Čarltona, ali još nije debitovao za klub iz Londona.

21.06 - Mančester Siti kupuje malo, ali skupo. Rahim Sterling je stigao za 68 miliona evra iz Liveprula što je rekord ovog leta, a nova meta je Kevin de Brujne. Međutim, Volfsburg se ne da. Čini se da se malo "igraju" sa građanima i da tvrde pazar. Najnovija iznos koji je ponuđen za sjajnog Belgijanca je 70.000.000 evra, ali Klaus Alofs, direktor "vukova" kaže da De Brujne ima ugovor do 2019. i da oni hoće da napadnu neprikosnoveni Bajern u Nemačkoj.

20.15 - Šta su društvene mreže? Holanđanin Memfis Depaj nenamerno je otkrio da će novi napadač Mančester Junajteda da bude Romelu Lukaku, Belgijanac koji igra za Everton. Njh dvojica su se sreli slučajno, a Depaj je na Instagramu napisao: "Vidimo se ukoro" i tako otkrio ko će biti misteriozni napadač "đavola" kojeg je pominjao Luj van Gal.
18.55 - Najbolji igrač Borusije iz Dortmunda Marko Rojs ostaće i naredne sezone "milioner", saopštila je njegova menadžerska agencija. Sjajnog napadača ovog leta želeli su Juventus, Arsenal i Liverpul, ali Rojs ne namerava da menja sredinu ovog leta. Pre njega, ostanak u Borusiji najavili su i ostale vedete kao što su: Humels, Subotić, Obamejang i Miktarijan.
18.40 - Zamena za Kristijana Bentekea u Aston Vili je Emanuel Adebajor. Iskusni Togoanac pojavio se na treningu kluba iz Birmingema, pa je izvesno da napušta Totenhem. 
18.34 - Posle Aleksandra Mitrovića, Njukasl bi mogao da dovede još jednog Srbina. Biritanski mediji pišu da su "svrake" zainteresovane za Filipa Đuričića, koji se nije naigrao u Sautemptonu prethodnih šest meseci u kojem je bio na pozajmici iz Benfike, koja ne računa na njega u novoj sezoni. Traži se klub za Obrenovčanina, koji je najbolje partije u karijeri pokazivao u holandskom Herenvenu.
17.15 - Nekadašnji štoper Crvene zvezde Jovan Krneta karijeru će nastaviti u Azerbejdžanu. On je napustio ukrajinski Černomorec i potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom Zirja iz Bakua. 
16.26 - Inter je uspeo, konačno, da ulovi Ivana Perišića. Hrvat se seli na "Đuzepe Meacu, a nero-azuri moraće da plate obeštećenje Volfsburgu od 18 miliona evra. Tako će se Perišić pridružiti zemljacima Kovačiću i Brozoviću. "Gazeta" prenosi da će Inter uskoro da proda Džerdana Šaćirija, a najverovatniji kupac biće Šalke.
15.44 - Šalke uzvraća udarac Juventusu! Prvi operativac nemačkog kluba Horst Held rekao je da je Šalke odbio ponudu Juventusa za Julijana Drakslera i da više neće biti pregovora sa italijanskim klubom.
 - Razmotrili smo ponudu iz Torina i nismo bili zadovoljni. Nećemo više da pregovaramo. Obavestio sam ljude iz Juventusa o našoj odluci i smatramo da od ovog trenutka italijanski klub više ne bi smeo da ima kontakt sa našim igračem. Takođe, ne smatram da će Draksler biti razočaran zbog ovoga - rekao je Held čiji klub traži oko 30.000.000 za reprezentativca Nemačke, a Juventus je nudio između 20 i 25.
15.09 - Portugalski fudbaler Žudilson Mamadu Tunkara Gomeš, poznatiji kao Pele, ipak neće postati igrač Crvene zvezde jer je izabrao prelazak u Pasoš Fereiru na jednogodišnju pozajmicu. Ovaj 23-godišnji vezista bio je jedna od opcija za pojačanje vicešampiona Srbije, u koji bi takođe došao kao pozajmljen igrač Benfike.
- Napred Pasoš. Nadam se da ćemo biti uspešni - napisao je Pele na svom Tviter profilu.

14.45 - Filipe Luis vratio se iz Čelsija u madridski Atletiko. Posle samo godinu dana provednih na "Stamford Bridžu" brazilski defanzivac opet je obukao dres "jorgandžija". Prošle sezone Luis je za Čelsi odigrao 26 utakmica i dao jedan gol.

14.40 - Evo potpisa. Na redu je Stefano Okaka, zvanično je postao igrač najtrofejnijeg belgijskog kluba Anderlehta. On je sa timom iz Brisela potpisao ugovor na četiri godina, a u Belgiju je došao iz italijanske Sampdorije. 

13.55 - Bomba stiže iz Rima, i to onog dela koji navija za nebesko plave. Predsednik Lacija Klaudio Lotito želi da dovede Marija Balotelija iz Liverpula. To nije nerealna mogućnost, s obzirom da je kontroverzni napadač na izlaznim vratima "Enfilda". Liverpul traži 10.000.000 evra, a Baloteli je i na listi želja Sampdorije.

13.03 - Argentinski fudbaler Gonzalo Iguain produžiće ugovor sa Napolijem do 2019. godine, čime je stavljena tačka na spekulacije o njegovom odlasku, tvrdi italijanska štampa. Iguain će po novom ugovoru dobijati 5,8 miliona evra godišnje, umesto dosadašnjih 5,5 miliona, prenosi rimska "Republika". Poslednjih dana pisalo se o eventualnom odlasku Iguaina u Pari Sen Žermen ili Arsenal. Argentinac je započeo karijeru u River Plati, a 2007. godine je za 12 miliona evra prešao u madridski Real. U dresu kraljevskog kluba osvojio je tri titule prvaka Španije, postigavši 107 golova na 190 utakmica. Za Napoli je svim takmicenjima odigrao 103 meča i postigao 53 gola, dok je za reprezentacju Argentine nastupio 52 puta i bio strelac 25 golova.
12.40 - Idemo opet malo do Nemačke, a tamo Kevin de Brujne doliva ulje na vatru kada je u pitanju mogućnost odlaska iz Volfsburga.
- Stvarno ne znam gde ću igrati sledeće sezone. Moje je samo da treniram i budem spreman. Naravno, uvek je čast kada vas traži veliki klub, ne možete da ne razmišljate o tome - kazao je De Brujne, a prenosi "Skaj" koji tvrdi da je Mančester Siti poslao ponudu od 40.000.000 funti na adresu nemačkog kluba, a u igri je navodno i Pari Sen Žermen.

12.21 - Vest Bromvič Albion, očigledno iziritiran spekulacijama o odlasku Saida Berahina, objavio je na svom Tviter profilu da nikakve ponude nisu stigle u klub za talentovanog mladog napadača reprezentacije Engleske.

12.15 - Arturo Vidal uspešno je prošao lekarske preglede u Minhenu, a potom je izabrao dres Bajerna sa brojem 23. Isti broj Čileanac je nosio prethodnih godina u Juventusu, a njegovo predstavljanje nemačkim medijima zakazano je za utorak popodne.

11.45 - Bivši fudbaler Crvene zvezde i Rada Miloš Dimitrijević potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa australijskim Sidnejom. Prošle sezone Dimitrijević je proglašen za najboljeg igrača tog kluba u koji je došao 2014. godine. 

11.21 - Bliži se konačno i kraj sage oko dolaska Anhela di Marije u Pari Sen Žermen. Francuski "L’Ekip" navodi da bi transfer igrača Mančester Junajteda trebalo formalno da bude završen danas. Podsetimo, Crveni đavoli će na ime obeštećenja zaraditi 63.000.000 miliona evra.

11.10 - Sada se vraćamo ponovo u Italiju. Torinski "Tutosport" tvrdi da uprava Juventusa polako gubi strpljenje sa kolegama iz Šalkea, koji zatežu oko transfera Julijana Drakslera. Nemci traže 30.000.000 evra, a to nije suma koju Juventus želi da plati u ovom trenutku. Zbog toga, "stara dama" se navodno polako okreće Brazilcu Oskaru iz Čelsija. Videćemo da li je ovo samo manevar Bepea Marote kako bi napravio pritisak na Šalke.

11.00 - Pedru su odbrojani dani u Barseloni, transfer u Mančester Junajted sve je izvesniji, a "El Mundo Deportivo" navodi da će njegova zamena u ekipi prvaka Evrope biti Nolito iz Selte. Nolito je inače dete Barselone, ali je 2011. napustio klub, a sada bi Katalonci za njegov povratak mogli da plate oko 18.000.000 evra.

10.42 - Krilni napadač Vojvodine Mijat Gaćinović trebalo bi da nastavi karijeru u Ajntrahtu iz Frankfurta. Opširnije pročitajte OVDE.

10.35 - Uprava Porta ambiciozno je ušla u ovaj prelazni rok, a prema informacijama portugalske "A Bole", nova meta je Erik Lamela iz Totenhema. "Zmajevi" su spremni da plate 7.500.000 evra za jednogodišnju pozajmicu uz pravo otkupa ugovora na kraju sezone.

10.25 - Torino ostaje tvrd pregovarač, a Nikola Maksimović i dalje je član "bikova" koji su, kako navode italijanski mediji, odbili ponudu Napolija vrednu 15.000.000 evra.

10.20 - Navijači mogu da odahnu, opasnost je prošla - Serhio Ramos, čovek koji je svoje ime utkao u toliko Realovih uspeha, ostaje član "kraljevskog kluba" uprkos u poslednje vreme nategnutim odnosima sa upravom, pre svega sa Florentinom Perezom..

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online