Fudbalski transferi: De Brujneov ultimatum, Buskets u Londonu?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski transferi: De Brujneov ultimatum, Buskets u Londonu?

Fudbalsko tržište se zahuktalo. Iz dana u dan sve je zanimljivije. Volfsburg i dalje nema nameru da pusti kevina De Brujnea, pa će fudbaler da piše ultimatum klubu. Arsen Venger čini sve da u Arsenal dovede vezistu Barselone.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

10.47 - Španski "As" piše da je Real ugovorio prelazak maldog 18-godišnjeg štopera Saragose Hesusa Valjeha, koji će za 6.000.000 evra stići >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Madrid do kraja nedelje. Ovaj momak bio je kapiten omladinske selekcije Španije koja je postala nedavno prvak Evrope u stom uzrastu.

10.17 - Belgijanac Kevin De Brujine moraće da preda zvaničan ultimatum čelnicima Volfsburga i zatraži transfer ako želi da se za 70.000.000 evra preseli u Mančester Siti ovoga leta. Prema navodima sa Ostrva, ovo mu je na jučerašnjem sastanku savetovao Čiki Begiristajn, sportski direktor "građana".

10.12 - Arsenal želi Serhija Busketsa. Menadžer "tobdžija" Arsen Venger sastavio je listu potencijalnih pojačanja na kojoj je prioritet 27-godišnji Katalonac, koji dosta košta s obzirom na to je prošle sezone potpisao novi unosan ugovor sa Barselonom.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fudbalski transferi: De Brujneov ultimatum, Berbatov u Vili, Buskets u Londonu?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2015

Fudbalsko tržište se zahuktalo. Iz dana u dan sve je zanimljivije. Volfsburg i dalje nema nameru da pusti kevina De Brujnea, pa će fudbaler da piše ultimatum klubu. Arsen Venger čini sve da u Arsenal dovede vezistu Barselone...Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi...13.49 -...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.