Fudbalski Nostradamus, znao je šta će se desiti u Parizu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski Nostradamus, znao je šta će se desiti u Parizu! (foto)

Alal vera, majstore!

Za mnoge je sinoćnji trijumf znatno podmlađene ekipe Mančester junajteda na ''Parku prinčeva'' protiv Pari Sen Žermena (3:1) veliko iznenađenje, ali ne i za jednog navijača kluba sa Old Traforda, Timija Čina.

On je sinoć na Tviteru, pre početka utakmice, bukvalno do detalja najavio ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo svi potom gledali, poručujući da ima dobar osećaj u vezi ove utakmice.





''Lukaku daje dva gola, PSŽ se vraća sa jednim golom, a Rašford rešava u 92. minutu'', poručio je on.

Upravo to se i dogodilo, Mančester junajted je slavio sa 3:1 i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona, ostavivši Nejmara i drugove u velikom šoku.

-

Honestly got a good feeling about this. Probably either we get totally hammered or we really put on a show. Lukaku with 2. Psg comes back with 1 and rashford fires home 92mins into injury time!

— Timmy Chin (@TimmyChin) March 6, 2019
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Urnebesno! Kako je defanzivac Junajteda proslavio veliku pobedu u Parizu (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2019

Mančester junajted je uprkos velikim problemima sa povredama uspeo da nadomesti dva gola minusa i izbori plasman u četvrtfinale...Sjajan meč u Parizu, Mančester junajted je pripredio veliko iznenađenje, bez velikog broja prvotimaca, što zbog povreda, tako i zbog suspenzija, uspeli su da na "Parku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.