Fudbaleri Partizana punih džepova izlaze na megdan Nefčiju

Izvor: HotSport.rs, 19.Avg.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Partizana punih džepova izlaze na megdan Nefčiju

Tokom prošle nedelje stadion u Humskoj potresao je štrajk fudbalera koji su prvi put u istoriji kluba odbili da treniraju dok im ne bude rečeno kada mogu da računaju da će dobiti zarađeni novac.
FOTO: STARSPORT

Preskočena su dva treninga sve dok uprava kluba nije uverila kapitena Sašu Ilića, koji je bio pregovarač u ime fudbalera, da će vrlo brzo dobiti jedan deo zaostalih plata, a usmeni dogovor bi trebalo da bude ispoštovan već sutra.
Kako saznaju Večernje novosti čelnici kluba su obezbedili 90 odsto potrebnih sredstava pa će tako biti ispoštovan prvi rok – 20. avgust, a drugi deo dugovanja trebalo bi da bude isplaćen prvog dana narednog meseca.
Ova vest je veoma značajna kako za igrače tako i za navijače kluba iz Humske pošto će fudbaleri sa više elana i motivacije u četvrtak izaći na megdan azerbejdžanskom Nefčiju u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Venger opleo po Mažiću: Sudija je pravio mnogo grešaka (VIDEO)





Sviće sunce u Humskoj: Igrači danas dobijaju plate?






Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.