Uprava Partizana obezbedila 90 odsto novca?

Izvor: Sportal.rs, 20.Avg.2014, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Partizana obezbedila 90 odsto novca?

Fudbaleri Partizana u četvrtak u 20.15 dočekuju Nefči u baražu za Ligu Evrope. Navijači očekuju lepe vesti od ljubimaca, a igrači bi iste mogli od uprave kluba da dobiju već u sredu i tako rasterećeni uđu u duel s ekipom iz Bakua. Kako prenose Novosti, tokom srede bi na račune zaposlenih u Humskoj 1 trebalo da “legne” deo aprilske plate.

Prethodnih nekoliko dana crno-beli su bili u centru pažnje, pošto su kapiten Saša Ilić i igrači podigli glas i tražili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << od čelnika kluba isplatu plata. Uprava Partizana je, prema saznanjima Novosti, tokom utorka obezbedila 90 odsto ukupnih sredstava koje bi trebalo da se uplate igračima, stručnom štabu i ostalim zaposlenima u Humskoj 1. To znači da bi usmeni dogovor od prošle nedelje bio ispoštovan, pošto je tada obećanje da će deo zaostalih zarada biće isplaćen 20. avgusta i 1. septembra.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sviće sunce u Humskoj: Igrači danas dobijaju plate?

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2014

Fudbaleri Partizana napokon mogu da odahnu. Kako prenose Novosti uprava crno-belih je pribavila 90 posto novčanih sredstava i očekuje se da danas legne deo plata na račun igrača.. Bura u Partizanu traje, ali se polako stišava. Bunt igrača je uspeo i dugovanja koja klub ima prema njima biće delom...

Nastavak na HotSport.rs...

Nikolić pred Nefči: Novac, sada, nije presudan!

Izvor: Mondo, 20.Avg.2014

Trener Partizana kaže da je privilegija raditi u tom klubu. Misli da će igrači u toku srede dobiti novac, ali smatra da to nije presudna stvar pred prvu utakmicu poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope...Foto: MN Press..Igrači Partizana tokom današnjeg dana bi trebalo da dobiju jednu od nekoliko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.