Fudbaler Zenita namerno zaradio crveni kako bi gledao Superklasiko?!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Zenita namerno zaradio crveni kako bi gledao Superklasiko?!

Ljubav prema matičnom klubu naterala ga je na nesvakidašnji potez, makar se tako sumnja.

Kako prenose mediji u Argentini, vezista Zenita iz Sankt Petersburga Leandro Paredes namerno je zaradio crveni karton u minulom kolu ruske Premijer lige, kako bi bio slobodan da prisustvuje utakmici između Boke Juniors i River Plejta u finalu Kopa Libertadores.

Poznato je da će se ljuti rivali argentinskog fudbala susresti u finalu Kopa Libertadores, prvi meč na programu je 10. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novembra na "Bombonjeri".

Paredes je ponikao u Boki, gaji veliku ljubav prema tom klubu, pa je prema mišljenju ruske javnosti namerno zaradio crveni karton u duelu 13. kola protiv Ahmata kako bi propustio derbi protiv moskovskog CSKA, koji je zakazan dan nakon prvog meca velikog finala elitnog takmičenja Južne Amerike.

On je pri kraju utakmice sa Ahmatom (pobeda 1:0) neoprezno startovao na sredini terena, čini se i nepotrebno, pa se veruje da je to uradio namerno, kako bi bodrio svoj voljeni tim u pomenutom finalu protiv Rivera.

Sve ovo posebno dobija na težini kada se u ozbir uzme činjenica da je Paredes tokom svoje karijere samo dva puta zaradio crveni karton.

Ipak, sva je prilika da neće putovati u domovinu kako bi gledao svoj voljeni tim u akciji, videćemo i da li će ga Zenit na neki način kazniti, ako se ispostavi da su ove tvrdnje istinte.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.