Fudbaler Čelsija tražen zbog silovanja u Kanadi!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Čelsija tražen zbog silovanja u Kanadi!

Brazilac Lukas Pjazon i sunarodnik Andrej Da Silva osumnjičeni su za seksualni napad na 21-godišnju Kanađanku

Velika nada Čelsija, Brazilac Lukas Pjazon, nalazi se na poternici kandaske policije koja istražuje mogući sekusalni napad koji je vezista počinio u julu ove godine.

Pjazon (21) i njegov zemljak Andrej Da Silva Ventura (22) osumnjičeni su da su naterali 21-godišnju ženu na “prisilan seksualni odnos” nakon što su je upoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u jednom noćnom klubu u Torontu.

Policiji je predočeno da su njih dvojica na kraju večeri završili u kući jedne od devojaka gde se incident dogodio, a njih dvojica su u to vreme bili deo fudbalske reprezentacije Brazila koja je predstavljala ovu zemlju na Panameričkim igrama.

Napad se, navodno, dogodio u subotu, 25. jula istog dana kada je Pjazon u utakmici za bronzanu medalju ušao sa klupe i postigao pobedonasni gol za trijumf Karioka protiv Paname. Andrej, koji nastupa za Botafogo u brazilskoj Seriji A, dao je prvi gol na tom meču, a očigledno im ti pogotci nisu bili dovoljni, pa su nešto kasnije krenuli po još…

U saopštenju koje je danas izdala policija Toronta kaže se i da će pomenuti fudbaleri morati da budu izručeni državi Kanadi kako bi se suočili sa optužbama.

Portparol Čelsija kratko je poručio da su  u klubu svesni optužbi na račun Pjazona, ali da ne žele da komentarišu ništa u ovom trenutku.

Lukas Pjazon stigao je na Stamford Bridž u leto 2011. iz Sao Paula za oko 7.000.000 evra. Tog leta Plavci su uspeli da savladaju Juventus u trci za njegov potpis, ali je od dolaska u Londom samo jednom nastupio za Čelsi i to u trijumfu nad Aston Vilom (8:0) u decembru 2012. godine.

Veći deo u protekle četiri sezone proveo je na pozajmicama u Malagi, Viteseu i Ajntrahtu, a trenutno je pozajmljen engleskom drugoligašu Redingu, za koji je postigao ove jeseni dva gola na sedam utakmica u Čempionšipu.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrač Čelsija na poternici zbog silovanja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2015

Policija grada Toronta krenula je u poteru za dvojicom reprezentativaca Brazila uzrasta do 23 godine jer se sumnjiče za seksualno zlostavljanje 21-godišnje devojke u jednom noćnom klubu...Brazilski fudbaleri Lukas Domingez Piazon i Adrej Da Silva Ventura su glavni osumnjičeni za bludne radnje nad...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.