Igrač Čelsija na poternici zbog silovanja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač Čelsija na poternici zbog silovanja! (foto)

Policija grada Toronta krenula je u poteru za dvojicom reprezentativaca Brazila uzrasta do 23 godine jer se sumnjiče za seksualno zlostavljanje 21-godišnje devojke u jednom noćnom klubu.

Brazilski fudbaleri Lukas Domingez Piazon i Adrej Da Silva Ventura su glavni osumnjičeni za bludne radnje nad 21-godišnjom osobom u julu mesecu ove godine tokom Panameričkih igara.

Mladi braziski reprezentativci su se prema policijskim izveštajima okomili na devojku u jednom noćnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubu u Torontu, a potom je krišom praili do stana gde su je seksualno zlostavljali.

Sve se desilo na dan utakmce za treće mesto u kom su mlade 'Karioke' savladale Panamu i osvojile bronzanu medalju.

Piazon ima 21 godinu, igrač je Čelsija i trenutno je na pozajmici u Redingu, dok je ogdinu dana stariji Anderi golman Botafogoa.

Sex Assault Arrest warrants for Brazilian soccer players @TorontoPolice https://t.co/QNn02ZsUQk pic.twitter.com/UINFTwsCuN

— Kevin Masterman (@tpspix) October 29, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(FOTO) SKANDAL SVETSKIH RAZMERA: Fudbaler Čelsija optužen za silovanje u Torontu

Izvor: Kurir, 29.Okt.2015

Lukas Pjazon je navodno zajedno sa zemljakom Andrejom Da Silva Venturom seksualno napastvovao vršnjakinju u julu ove godine...Brazilski fudbaler iz Čelsija Lukas Pjazon našao se na poternici kanadske policije, jer je osumnjičen za silovanje...Mladi, 21-godišnji fudbaler je navodno zajedno sa godinu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.