Fudbaler Čelsija pretučen, teške povrede od četvrtoligaša!

Izvor: Sportske.net, 08.Sep.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Čelsija pretučen, teške povrede od "četvrtoligaša"!

Šta se sve dešavalo i kako je izvukao deblji kraj!?

Mnogo loših stvari dogodilo se Daniju Drinkvoteru u poslednjih par godina. Posle osvajanja titule sa Lesterom i nakon što je stigao do engleske reprezentacije, stvari su krenule nizbrdo.

Stigao je u Čelsi, ali je među "Plavcima" odigrao tek 12 utakmica za dve godine. Kod Kontea je i nešto igrao, ali Sari ga je eliminisao. Ovog leta, Lampard ne znajući šta da radi sa vezistom ga je poslao na pozajmicu u Barnli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Drinkvoter je sada daleko od reprezentacije, zbog pauze u šampionatu imao je slobodan vikend, ali ga nije najbolje iskoristio.

On je tokom izlaska pokušavao da šarmira devojku fudbalera Skantorpa, Kgosina Nthelea. Ona ga je odbijala, ali je pripiti i arogantni Drinkvoter insistirao da "devojka ide kući sa njim", iako su ga njeni prijatelji upozorili. Inače Nthele koji igra za Skantorp u četvrtoj ligi je Južnoafrikanac, jednom je nastupio i za "Bafanu".

Na kraju, napala su ga šestorica, viđeno je pravo nasilje, skakali su mu po članku i sada se priča da je čak zaradio težu povredu. Gomila je skandirala "Polomi mu noge", Drinkvoter je izvukao deblji kraj.

Teže je povređen, videćemo koliko će odsustovati sa terena. Inače, on ima ugovor sa Čelsijem do 2022. godine, vredan oko 6 miliona evra po sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.