Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2021, 16:24

Fric o Novakovoj povredi: Da je zaista bio povređen, ne bi nastavio da igra

Teške optužbe na Đokovićev račun

Tejlor Fric je treću godinu u nizu učešće na Australijan openu završio u trećem kolu. Američki teniser nije uspeo da iskoristi povredu Novaka Đokovića i eliminiše prvog favorita turnira i kralja Melburna. Najbolji svetski teniser je uprkos povredi ostvario herojsku pobedu (7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2). Amerikanac je posle poraza rekao da je trebalo da pretpostavi šta će se dogoditi i da bi Novak predao da je zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio povređen.

„U petom setu mi je delovao prilično dobro. Moram da mu odam priznanje za peti set, bio je zaista dobar, ni nalik trećem i četvrtom setu. Servirao je neverovatno i skoro da uopšte nije promašivao “, rekao je Fric i dodao:

„Da je bio zaista, zaista povređen, ne bi nastavio da igra. Delovalo je kao da se muči u trećem i četvrtom setu, ali nije delovalo kao da se muči u petom. Možda se borio kroz to. Srećan sam zbog njega što se tako dobro oporavio“.

Ukoliko uspe da sanira povredu, Novak Đoković će u četvrtom kolu Australijan opena izaći na megdan još jednom velikom serveru – Milošu Raoniću.

„Videćemo šta će se dogoditi. Videćemo hoće li igrati. Nije izgledao baš dobro u trećem i četvrtom setu, ali kretao se i igrao dobro u petom. Ako bude igrao kao u petom, pobediće manje-više svakoga“, zaključio je Fric.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.