Francuzi bez Diaa u Španiji?

Izvor: B92, 25.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi bez Diaa u Španiji?



Uprava Finiks Sansa, zatražila je od Francuskog košarkaškog saveza, da plati osiguranje za krilnog igrača te ekipe Borisa Diaa, ukoliko on ovog leta bude nastupao na Evropskom šampionatu u Španiji. Diao je prošlog leta potpisao višegodišnji ugovor sa ekipom iz Arizone vredan 45 miliona, a propustio je 9 mečeva zbog problema sa leđima, što je i glavni razlog zbog koga Sansi brinu za njegovo zdravlje.

Prema nezvaničnim informacijama, cena osiguranja mogla bi da iznosi 100 hiljada dolara, koju savez nije voljan da isplati, pa bi tako "galski petlovi" lako mogli da ostanu bez jednog od najboljih igrača. Diao se nije pojavio na nedavno održanoj prozivci.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.