Frajburg je u Beogradu: Na Zvezdinom stolu je 1.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frajburg je u Beogradu: Na Zvezdinom stolu je 1.000.000 evra

Uskoro se očekuje završna runda pregovora

Kajzeri je bio na večitom derbiju, Osmanli želi da pored Gelora Kange u nastavku sezone ima i Mičela Donalda. Ipak, tu nije kraj klubova koji bi želeli da u finišu prelaznog roka obezbede potpis Zvezdinog Holanđanina.

Prema saznanjima MOZZART Sporta u trku za kapitenom srpskog vicešampiona uključio se i Frajburg! Ozbiljnost bundesligaša ogleda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se u tome da su emisari Frajburga doputovali u Beograd kako bi u direktnom kontaktu sa čelnicima Crvene zvezde izdejstvovali transfer.

Navodno, Frajburg je spreman da Crvenoj zvezdi uplati na račun tačno 1.000.000 evra kako bi se odrekla jednog od najzapaženijih igrača u evropskih kvalifikacijama. Naravno, o potencijalnom transferu pita se i nekadašnji član Ajaksa, Rode i Mordovije, pošto je u gotovo idealnoj situaciji.

Odličnim partijama ovog leta skrenuo je pažnju na sebe, a ugovor sa Crvenom zvezdom mu ističe narednog leta. Posle 155.večitog derbija visoki vezista je istakao da ne bi imao ništa protiv da ostane na Marakani, ali to bi podrazumevalo revidiranje postojećeg ugovora. Donald na Marakani trenutno zarađuje 240.000 evra. Zadovoljilo bi ga povećanje od bar 30 posto.

Ako se to ne desi Donald je svestan da bi mogao da za šest meseci potpiše za neki klub bez obeštećenja i sebi na taj način obezbedi jaka primanja.

Upravo zbog toga Donald veruje da bi bundesligaš mogao da mu ponudi godišnja primanja od 600.000 evra.

Kako bilo neizvesnost oko Zvezdinih stranaca i dalje traje. Najbliži ostanku je Gelor Kanga što je potvrdio i njegov menadžer. O Boaćiju, bar za sada, nema novih vesti. Ali situacija se menja iz sata u sat. Tipično za finiš prelaznog roka.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.