Đukić: Zadovoljan sam. Đurđević: Najrealniji rezultat

Izvor: N1 televizija, 27.Avg.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Zadovoljan sam. Đurđević: Najrealniji rezultat

Crvena zvezda i Partizan su u 155. večitom derbiju odigrali bez golova. Nismo videli atraktivnu igru, ali samo su je najoptimističniji i očekivali nakon plasmana oba tima u Ligu Evrope i velikih napora kojima su igrači bili izloženi.

"Zadovoljan sam, jer je ekipa dala sve od sebe. Igrači su umorni, teren je bio težak. Mislim da niko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nije želeo da rizikuje, svi smo želeli pauzu sa pozitivnim emocijama. Stojković je golman koji nam daje sigurnost i čvrstinu, zna kada treba da napravi pauzu i da se pojavi u krucijalnim momentima", rekao je nakon meča trener Partizana Miroslav Đukić.

Uroš Đurđević koji je pred derbi najavio skori odlazak iz Partizana ocenio je da je ovo najrealniji rezultat.

"Teška utakmica, kakvu smo i očekivali, teško je bilo da se regenerišemo za ovakvu situaciju. Možda je ovo i najrealniji rezultat. Ovo je verovatno moja poslednja utakmica u Partizanu, ali dok ne potpišem drugi ugovor još uvek sam igrač Partizana", poručio je Đurđević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Miletićeve reči im se neće nimalo dopasti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017, 08:46

Crvena zvezda i Partizan odigrali bez golova u 155. večitom derbiju...Večiti derbi samo tri dana pošto su Crvena zvezda i Partizan obezbedili plasman u Ligu Evrope nije doneo mnogo kvalitetnog fudbala uprkos očekivanjima. Očigledno umorni od svega što su prošli u poslednjih mesec dana igrači...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

‘OPSAJD’: Borjan mogao da prespava derbi, teren na Marakani izgledao kao da je na njemu izvedena tenkovska vojna vežba

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2017

Srpska fudbalska javnost je očekivala mnogo od ‘evropskog derbija’, ali smo umesto atraktivne igre i golova videli osrednju superligašku utakmicu.. I jedan i drugi tim se emotivno i fizički ispraznio u četvrtak posle ostvarenih velikih uspeha, kada su obezbedili plasmane u Ligu Evrope i nisu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.