Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021, 19:09

Fontekio: Ingls je jedan od mojih idola; Ingls: Potreban mu je bolji idol

"Vrlo sam iznenađen. Daću mu dres", rekao je Australijanac

Australija i Italija su imali međusobni susret na Olimpijskim igrama i iz toga se izrodila jedna simpatična situacija. Naime, Italijan Simone Fontekio je dan pre meča izjavio da mu je Džo Ingls jedan od idola. A Australijanac nikako nije očekivao tako nešto.

Kada su mu novinari to preneli posle meča, Ingls je bio u blagom šoku.

Ja sam njegov idol?”, zapitao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je Ingls.

Dobio je potvrdan odgovor.

"O, sr... Potreban mu je bolji idol", rekao je Ingls na konferenciji.

Potom se malo uozbiljio i prokomentarisao celu situaciju.

Nisam ga nikada ranije gledao kako igra. Gledao sam skauting pre utakmice. Išli smo na Gugl da vidimo gde igra. Bio sam iznenađen da nije u nekom od najboljih timova Evrope. Jako je dobar igrač, agresivan, posebno u napadu. Dobro šutira, u kvalitetnom procentu. Možda ću mu dati dres ili nešto. Veoma sam iznenađen, veoma", rekao je Ingls na konferenciji za medije.

Inače, Fontekio je sada košarkaš Baskonije u koju je stigao iz berlinske Albe.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Fontekio: Ingls mi idol; Ingls: Sra**e, treba mu bolji idol

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2021

Posle duela Italije i Australije na Olimpijskim igrama u Tokiju, košarkaš Azura Simone Fontekio otkrio je da mu je idol Džo Ingls, što je kod igrača Bumersa izazvalo komičnu reakciju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.