Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2020, 00:25

Fizički u Kordobi, mislima sa Internasionalom: Boka bez "polovine golova" na "svoje" u meču odluke

Velikan sa Bombonjere gostuje Taljeresu bez Teveza i Salvija u meču koji će odrediti putnika u narednu fazu Kupa Dijega Maradone,

Grupna faza Kupa Dijega Maradone stigla je do samog kraja. Veliki broj klubova već je overio svoje mesto za nastavak takmičenja, dok će preostale karte timovi između sebe podeliti večeras i sutra.

Konkretno u noći između nedelje i ponedeljka pašće odluka u Grupi 4 gde u poslednjem kolu čak tri tima traže svoje mesto među 12 najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Argentini. Jedini Njuels Old Bojsi u tom društvu nemaju nikakve šanse za prolaz, te bez rezultatskog motiva dočekuju Lanus (01.30), dok se mnogo više uzbuđenja očekuje na stadionu Mario Alberto Kempes gde Boka Juniors gostuje Taljeresu u istom terminu.

Boki večeras “igra” i remi, s obzirom da ima bod, dok Taljeres ne sme da rizikuje remijem, jer bi ga Lanus pobedom preskočio. Plavo-zlatni u Kordobu stižu posle pobede nad Internasionalom u osmini finala Kopa Libertadores, ali kako ih revanš očekuje već za četiri dana očekuje revanš, Migel Anhel Ruso se odlučio dac večeras odmori nekolicinu igrača.

Stoga se ni u avionu za Kordobu nisu našli Karlos Tevez i Eduardo Salvio. I nema sumnje da će “desetka” i “jedanaestica” Bokinog tima faliti Rusu, iako će izostati njegovom odlukom. Jer radi se o tandemu koji je zajedno postigao 21 od 38 Bokinih prvenstvenih golova u 2020. godini – Tevez 11, Salvio 10. Dakle, više od 50 odsto.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Doduše, nije prvi put da Ruso pomenuti dvojac izostavlja sa jedne utakmice. Već je isto činio tri puta. I nije najbolje prolazio. Dobio je Njuel Old Bojse, remizirao sa Karakasom i izgubio od Lanusa. Četiri boda od ukupno devet, s tim da nijedan od pomenutih mečeva nije imao važnost večerašnjeg.

Taljeres drugih obaveza nema, fokusiran je jedino na domaće takmičenje i plasman u narednu rundu. A u ekipi domaćina šestorica nekadašnjih Bokinih igrača: Huan Kruz Komar, Tomas Poketino, Franko Fragapane, Nauel Tenalja idvojica golmana, Maurisio Karanta i Markos Dijaz. Prva trojica će zasigurno biti u starnoj postavi večeras, dok bi Tenalja koji se vraća posle povrede zglobamogao da uđe u nastavku. Ko će na gol-crtu presudiće fizičko stanje Karante koji je poslednjih dana imao problema.

U prethodnom međusobnom duelu “odbačeni” su se osvetili Boki, slavili su u trećem kolu na Bombonjeri. Nema sumnje da će večeras još više biti motivisani. Novim trijumfom mogli bi da eliminišu argentinskog velikana.

ARGENTINA, KUP DIJEGA MARADONE - 6. KOLO

Nedelja

Grupa 2

23.10: (2,20) Independijente (3,00) Defensa i Hustisija (3,45)

Ponedeljak

Grupa 4

01.30: (2,20) Njuels Old Bojs (3,25) Lanus (3,15)

01.30: (2,90) Taljeres (3,00) Boka Juniors (2,50)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Boka preživela u Kordobi, Njuels častio Taljeres

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2020

Tim sa Bombonjere remijem bez golova obezbedio plasman u narednu rundu Kupa Dijega Armanda Maradone

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.