Filip Kostić igrač meseca u Evropi! Udružili se Srbi i Nemci protiv Mesija i Ronalda

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Kostić igrač meseca u Evropi! Udružili se Srbi i Nemci protiv Mesija i Ronalda

Glasačka armija iz Srbije i Nemačke donela našem krilnom napadaču priznanje za igrača maja u konkurenciji sa dvojicom najboljih fudbalera sveta

Evo šta se desi kada se Srbin i Nemac slože. Ne mogu im ništa ni Mesi, ni Ronaldo. Glasačka armija ljubitelja fudbala i navijača Filipa Kostića obezbedila je našem reprezentativcu laskavo priznanje za najboljeg igrača meseca maja u Evropi u izboru američkog medijskog giganta - ESPN.

Priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pogotvo odobija na težini ako se zna su među trojicom kandidata potred Kostića bili najbolji igrača sveta - Leo Mesi i Kristijano Ronaldo! Uostalom, u prethodna četiri meseca, čak tri puta je pobednik u glasanju bio Mesi.

Ali, onda su se složili Srbi i Nemci.

U utorak ujutro po našem vremenu, MOZZART Sport je prvi i jedini u Srbiji preneo vest da je Kostić u konkurenciji sa Mesijem i Ronaldom. U trenutku kada smo objavili vest i pozvali vas da glasate za Kostića, Mesi je ubedljivo vodio u anketi na sajtu ESPN i imao blizu 80 odsto glasova. Ronaldo je imao oko 15 procenata, a Filip Kostić samo šest odsto glasova. Ubrzo je sličan apel svojim čitaocim poslao i Štutgarter Cajtung i pozvao navijače Štutgarta da glasaju za igrača koji je bio najzaslužni što su Švabe izborile opstanak u Bundesligi.

I tako je razlika počela da se topi. Srbi i Nemci su zauzeli pozicije na tastaturama. Do kraja večeri, Kostić je već ubedljivo vodio u anketi. Kada je glasanje završeno, srpski reprezentativac je imao 62 odsto glasova čitalaca, Mesi duplo manje (31,5 procenat), a Ronaldo nešto manje od sedam procenata.

U svakom slučaju, lepo priznanje za Filipa Kostića jer se ne dolazi često u situaciju da u anketama neki naš fudbaler konkuriše Ronaldu i Mesiju.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filip Kostić ispred Kristijana i Mesija!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2015

Srbi su odradili svoj deo posla, Filip Kostić je izglasan za najboljeg igrača u maju mesecu u izboru ESPN-a, popularnog medija...U organizaciji portala "whoscored.com" i popularnog ESPN-a svakog meseca se organizuje glasanje za najboljeg igrača meseca u svetu fudbala, a konačno je i Srbija dobila...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.