Filip Filipović: Lepa ekskurzija (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Feb.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Filipović: Lepa ekskurzija (FOTO)

Srpski vaterpolista Filip Filipović pohvalio je mlade saigrače i njihov odnos posle pobede nad Francuskom u četvrtom kolu B grupe Svetske lige. Pogledajte šta se dogodilo posle utakmice.

Foto: MN Press

Vaterpolo selekcija Srbije u izmenjenom sastavu odnela je pobedu na gostovanju Francuskoj u Strazburu (15:10).

Selektor Dejan Savić odlučio da odmori šestoricu standardnih igrača i šansu pruži mladima, koji polako ulaze u A tim.

"Još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jedna potvrda kvaliteta naše ekipe, s obzirom da smo nastupili u kombinovanom sastavu.... Opet smo imali problema na početku utakmice sa odbranom, nismo uspevali da održimo jak pritisak svih 30 sekundi, što nas je koštalo jeftinih golova i nepotrebne nervoze. Moram da istaknem i pohvalim mlade momke, njihovu ozbiljnost prilaza utakmici i smirenost posle zaostatka od dva gola", rekao je Filip Filipović za sajt VSS.

Levoruki šuter istakao je da je ekipa na pravom putu ka plasmanu na završni turnir Svetske lige.

"Ekskurzija, kako su neki nazvali ili shvatili ovu turneju u Strazburu, ipak je prošla dobro. Nadam se da ćemo svi izvući pouke iz nje za buduće nastupe reprezentacije. Okolnosti su bile takve da od samog završetka prvenstva Evropu u Beogradu nismo imali ni dana pauze", zaključio je Filipović.

Posle utakmice vaterpolisti obe ekipe išli su zajedno na večeru. Pogledajte fotografiju koju je na Twitter postavio francuski reprezentativac Igo Krrusila

Nice time after the game last night @10Filipovic@Mehdi_marzoukipic.twitter.com/FmbNNzcZ9J

— Ugo Crousillat (@CrousillatUgo) February 17, 2016

Srbija vodi u grupi B sa maksimalnih 12 bodova, a u preostala dva kola dočekuje Crnu Goru u Banjaluci i gostuje Španiji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.