Filipović: Ekskurzija u Strazburu dobro prošla

Izvor: RTS, 17.Feb.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Ekskurzija u Strazburu dobro prošla

Srpski vaterpolista Filip Filipović pohvalio je mlade saigrače i njihov odnos posle pobede nad Francuskom. Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije u četvrtom kolu B grupe Svetske lige savladala je Francusku u Strazburu sa 15:10 (2:3, 3:4, 6:0, 4:3).

Selektor Dejan Savić odlučio da za meč u Strazburu odmori šestoricu standardnih igrača i šansu pruži mladima, koji polako ulaze u A >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tim.
"Još jedna potvrda kvaliteta naše ekipe, s obzirom da smo nastupili u kombinovanom sastavu.... Opet smo imali problema na početku utakmice sa odbranom, nismo uspevali da održimo jak pritisak svih 30 sekundi, što nas je koštalo jeftinih golova i nepotrebne nervoze. Moram da istaknem i pohvalim mlade momke, njihovu ozbiljnost prilaza utakmici i smirenost posle zaostatka od dva gola", rekao je Filipović za sajt VSS.
Levoruki šuter istakao je da je ekipa na pravom putu ka plasmanu na Završni turnir Svetske lige.
"Ekskurzija, kako su neki nazvali ili shvatili ovu turneju u Strazburu, ipak je prošla dobro. Nadam se da ćemo svi izvući pouke iz nje za buduće nastupe reprezentacije. Okolnosti su bile takve da od samog završetka prvenstva Evropu u Beogradu nismo imali ni dana pauze", zaključio je Filipović.
Srbija vodi u grupi sa maksimalnih 12 bodova, a u preostala dva kola dočekuje Crnu Goru u Banjaluci i gostuje Španiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FILIP FILIPOVIĆ: ‘Ekskurzija’ je prošla dobro

Izvor: HotSport.rs, 17.Feb.2016

Srpski vaterpolista Filip Filipović pohvalio je mlade saigrače i njihov odnos posle pobede nad Francuskom (15:10) u četvrtom kolu B grupe Svetske lige.. . Selektor Dejan Savić odlučio da za meč u Strazburu odmori šestoricu standardnih igrača i šansu pruži mladima, koji polako ulaze u A tim.. –...

Nastavak na HotSport.rs...

Filipović: Ekskurzija u Strazburu dobro prošla

Izvor: Akter, 17.Feb.2016

Srpski vaterpolista Filip Filipović pohvalio je mlade saigrače i njihov odnos posle pobede nad Francuskom (15:10) u četvrtom kolu B grupe Svetske lige..Selektor Dejan Savić odlučio da za meč u Strazburu odmori šestoricu standardnih igrača i šansu pruži mladima, koji polako ulaze u A tim..."Još...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.