Filadelfija: Pucnjava kod katoličke škole, trojica mrtvih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filadelfija: Pucnjava kod katoličke škole, trojica mrtvih

U blizini rimokatoličke škole u Filadelfiji došlo je do pucnjave u kojoj su ubijena tri muškarca, dok je četvrti ranjen, a motiv pucnjave je najverovatnije bila svađa, saopštila je danas policija.

Portparol policije Troj Braun rekao je da je grupa muškaraca stajala nedaleko od škole kada im je oko 15:30 sati juče po lokalnom vremenu prišla grupa osoba koje su u njih ispalile veliki broj hitaca, prenosi AP.

Dvadesetogodišnji Tjair Džabar i 32-godišnji Ronald >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Fenvik preminuli su u roku od nekoliko minuta, dok je 27-godišnji Marčelo Robertson podlegao povredama nešto pre ponoći u bolnici.

U stomak je pogođen i jedan 26-godišnji muškarac, koji je u stabilnom stanju.

Nema podataka da je posle incidenta neko uhapšen.

Do pucnjave je došlo preko puta rimokatoličke škole, koja je iz predostrožnosti zatvorena, a u njenom sastavu se nalazi i vrtić, navodi američka agencija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Pucnjava kod katoličke škole, ima mrtvih

Izvor: B92, 04.Apr.2017

U blizini rimokatoličke škole u Filadelfiji došlo je do pucnjave u kojoj su ubijena tri muškarca, dok je četvrti ranjen, saopštila je policija...Motiv pucnjave je najverovatnije bila svađa, navodi policija...Portparol policije Troj Braun rekao je da je grupa muškaraca stajala nedaleko od škole...

Nastavak na B92...

Pucnjava u Filadelfiji, troje mrtvih

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2017

FILADELFIJA - U blizini rimokatoličke škole u Filadelfiji došlo je do pucnjave u kojoj su ubijena tri muškarca, dok je četvrti ranjen, a motiv pucnjave je najvjerovatnije bila svađa, saopštila je danas policija...Portparol policije Troj Braun rekao je da je grupa muškaraca stajala nedaleko od...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.