Utorak, 04.04.2017.

20:19

SAD: Pucnjava kod katoličke škole, ima mrtvih

U blizini rimokatoličke škole u Filadelfiji došlo je do pucnjave u kojoj su ubijena tri muškarca, dok je četvrti ranjen, saopštila je policija.

Izvor: Tanjug

SAD: Pucnjava kod katoličke škole, ima mrtvih
Foto: Thinkstock

Motiv pucnjave je najverovatnije bila svađa, navodi policija.

Portparol policije Troj Braun rekao je da je grupa muškaraca stajala nedaleko od škole kada im je oko 15:30 sati juče po lokalnom vremenu prišla grupa osoba koje su u njih ispalile veliki broj hitaca, prenosi AP.

Dvadesetogodišnji Tjair Džabar i 32-godišnji Ronald Fenvik preminuli su u roku od nekoliko minuta, dok je 27-godišnji Marčelo Robertson podlegao povredama pre ponoći u bolnici.

U stomak je pogođen i jedan 26-godišnji muškarac, koji je u stabilnom stanju.

Nema podataka da je posle incidenta neko uhapšen.

Do pucnjave je došlo preko puta rimokatoličke škole, koja je iz predostrožnosti zatvorena, a u njenom sastavu se nalazi i vrtić, navodi američka agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Svet

Počelo je; Amerikanci prelaze reku

Južnokorejske i američke trupe započele su veliku vojnu vežbu prelaska reke, sa ciljem poboljšanja zajedničkih operativnih sposobnosti, saopštila je danas južnokorejska vojska.

8:01

5.6.2024.

1 d

Podeli: