Ferstapen veruje u dominaciju

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 00:05

Ferstapen veruje u dominaciju

Svetski šampion Formule 1 i vozač Red Bula, Maks Ferstapen očekuje da njegova ekipa održi veliku prednost u odnosu na druge timove.

Ekipa Red Bula je na svih pet trka imala svoje vozače na prve dve pozicije, Ferstapen je slavio na tri trke, dok je njegov klupski kolega Serhio Perez pobedio dva puta.

Austrijski tim je prvi u generalnom plasmanu u konkurenciji konstruktora sa 224 boda.

"Trenutno imamo pristojnu prednost, posebno u trkama“, objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Ferstapen. "U jednom krugu, na nekim stazama, neke ekipe su blizu nas, ili ispred nas, kao što smo videli u Bakuu. Ali u takmičarskom ritmu, imamo veliku prednost. Ostali pripremaju promene i poboljšanja, ali ni mi ne stojimo u mestu. Nadamo se da možemo da nastavimo u ovom tempu", rekao je Maks Ferstapen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li Peres može da bude šampion Formule 1?

Izvor: B92, 11.Maj.2023

Vozač Red Bula Serhio Peres može da osvoji titulu u šampionatu Formule jedan, izjavio je njegov otac Antonio Peres Garibai, prenose lokalni mediji...Antonio Peres je istakao da u Red Bulu ne postoji sistem "srebrnih strela" kao u Mercedesu. Timski kolega Serhija Peresa je dvostruki svetski šampion...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.